maandag 31 oktober 2011

trappen en hekken in Parijs


Een mooie collectie foto's van trappen en hekken in Parijs

zondag 23 oktober 2011

The Visitor

Al zappend bleef ik hangen bij The Visitor,
een prachtige film op CANVAS

zondag 16 oktober 2011

Swanlake

Het Zwanenmeer van Tjaikovski, het ballet der balletten,  moet je tenminste eenmaal in je leven hebben gezien.
Voor mij was dat gisteravond in het Amsterdamse Muziektheater waar ik de generale repetitie van het Nationaal Ballet bij mocht wonen. Een  klassieke uitvoering van een klasse gezelschap, heerlijke decors , sprookjesachtige kostuums en natuurlijk geweldige muziek door een dito orkest. Drie-en-een-halfuur genieten.

felted creatures

Love these felted animals  .
by Daria Lvovsky


























zaterdag 15 oktober 2011

mooiste tijd van je leven

Jaloers? nee.
Weemoedig? Ja

> Emma met haar huisgenoten + aanhang, op een schitterende oktoberdag 2011<

vrijdag 14 oktober 2011

DENK ANDERS II DWDD Finale

Wat maakt het Amerikaanse origineel van "Think Different" zo sterk?  Natuurlijk, de andersdenkenden met hun kwaliteiten, maar ook de herkenbaarheid. Iedere flits in het filmpje roept een associatie op, een moment van herkenning bij heel veel kijkers. Amerikanen maar ook andere wereldburgers.
De Nederlandse versie werd vandaag, na een spannende en onderhoudende week, bepaald door een jury, bestaande uit Hanneke Groenteman, Ad van Liempt en Robbert Dijkgraaf. Voor de laatste keer gingen er vijf, eerder gekozen mensen uit en kwamen er vijf nieuwe bij.  Jammer dat deze jury niet eerder aan bod kwam. De mensen die erbij kwamen verdienden absoluut de aandacht. De finalekeuze van dit drietal  heeft het uiteindelijke filmpje echter geen goed gedaan. We zien teveel mensen voorbijkomen waarmee slechts een klein deel van de Nederlandse kijkers bekend is of affiniteit heeft. Dat is jammer voor het ontroeringsgehalte.

donderdag 13 oktober 2011

DENK ANDERS




Mijn favoriete programma, De Wereld Draait Door besteed deze week, dagelijks, een deel van de zendtijd aan het kiezen voor andersdenkende landgenoten die gezorgd hebben voor verandering.Dit voor de Nederlandse versie van  de Apple commercial "Think Different"
Een wat mij betreft meesterlijke redactie-zet . En een stuk sterker dan de verkiezing van de "Belangrijkste Nederlander Aller Tijden" van een aantal jaren geleden. BN'ers van nu lichten hun keuzes toe . Zowel voor diegene die wat hen betreft in de rij van andersdenkenden hoort, als diegene die er wat hen betreft uit mag. Morgenavond wordt het definitieve filmpje samengesteld na een meer dan onderhoudende keuzeweek.

woensdag 12 oktober 2011

donderdag 6 oktober 2011

Scotland Magic

St.Kilda, Scotland (by seaharris)

By seaharris via lover of beauty

woensdag 5 oktober 2011

dinsdag 4 oktober 2011

in my dreams 2


And also a new bathroom, my sanctuary.
(again: in my dreams)

in my dreams

I have a new home with a great kitchen and a gorgeous view 
(In my dreams)

zondag 2 oktober 2011

Waiting for Louise

In December, just before Christmas,
Caroline, my  "bellefille" will have a babygirl.
This event is a source of inspiration to start a blog
with all the great stuff for babies and toddlers.
go to :

zaterdag 1 oktober 2011

Simone Signoret



Echt geen idee waarom het Simone-luikje in mijn brein ineens openging. Even googelen leerde mij dat het gisteren, 26 jaar geleden was dat ze overleed. Er is meer tussen hemel en aarde dat moge duidelijk zijn.

Etre Touchy


serious wanahaves
from