zondag 2 mei 2010

queensday 2010

Due to network problems I didn't have internet acces or TV for almost three days. So here's a late Queensday message.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi! ik ben bij toeval op je blog terecht gekomen. ik vind je foto's erg sprekend. nu heb ik een vraag over foto 0025(?)ondertitel die hard...eigenlijk wilde ik dit via de mail doen maar kon geen adres vinden. is het een optie dat je mij kan mailen? zal op het eind mijn e-mailadres achter laten. maar als je dat niet wilt dan moet je maar ff een berichtje hier achter laten dan doen we het gewoon hier..
Sam ( ioweyou@live.nl)
alvast bedankt voor de moeite van het lezen...

klarakapucine zei

beste Sam, dank voor je reactie op mijn blog. Ben benieuwd wat je wilt vragen over de foto bij Die hard. Gaat het om de muis of de ranonkels?

Anoniem zei

Hallo, het gaat om de ranonkels of die van de koraalrode rozen023...ik zou er graag een poster van maken voor bij mij in de woonkamer maar het gezien het niet mijn foto is kan ik dat niet zo maar doen zonder eerst toestemming te vragen...dus bij deze kan en mag ik je foto gebruiken om te kijken of ik er een poster van kan maken of in ieder geval een grotere foto?
Groet, Sam

klarakapucine zei

Ga je gang Sam. Ik voel me vereerd. Toevallig kom ik net terug van de HEMA waar ik een paar afdrukken ophaalde van deze foto. Het zijn dus ranonkels en qua licht was het een toevalstreffer. Hoop dat je niet teveel kwaliteit verliest bij het opblazen. Succes !

Anoniem zei

Hoi hoi...dank je wel...

Sam

klarakapucine zei

Als het is gelukt en de poster(s)
hangt(en). kun je me dan een foto mailen van de plek waar ze hangen?